More by visiondivision
© mimoa© mimoa
More private house projects
© mimoa© mimoa© mimoa
More garden projects
© mimoa© mimoa© mimoa

Hill Hut

Not rated yet
log in to rate!
visiondivision
 
location Rönninge
function garden, private house
contributed by Franky

This is a residential extension for two children near Stockholm, that utilizes a landscape surface that is enhanced by elements around and inside the house. The young children will be spending most of their day enjoying the outdoors, so visiondivision wanted to give the two new citizens a safe base where they can explore their new surroundings and be able to appreciate it to the fullest. By deliberately choosing inexpensive building components, such as windows and façade materials, the architects saved a bigger part of the budget to create as many playful elements as they could such as an outdoor cinema, two secret caves and an undulating grass living room.

 

RSS
(0)
Comments
ADD COMMENT
We prefer you log in when posting a comment.
No MIMOA account? Register here!
Name:
You can ad links, video's and even use some HTML!
SUBMIT
show all projects
full size map
Facts
Hill Hut
Address
Sörlidenvägen 7
Sweden
Project is not public!
Completion 1- 2010
Floor area/size 55 m2
Architect, Artistvisiondivision
Client Tannarat & Narissara
 
Project ID 5573
Latitude/Longitude 59°11'09N 17°45'35E
Contributed by Franky
Found incorrect or incomplete information?
Let us know! Have better images?
Email them to us
ADD NEW PROJECT